16.10.11

Omelet til morgenmad

Var ekstra sulten her til morgen og fik serveret en omelet. Omeletter har den glimrende egenskab, at du kan få brugt de rester, du måtte ligge inde med i køleskabet og få et lækkert resultat ud af det.  Især kartofler er gode!



Denne omelet er et miks af skinke, kartofler, løg, ost og dild tilsat chiliolie, frisk basilikum og en masse salt og peber.

Tip: Start med at brune de råvarer, der skal i omeletten på panden. Når de er varmet igennem, skal du placere dem i den ene side af panden. På den anden side kan du nu placere æggemassen. Når æggene er halvvejs færdige, skal du placere fyldet ovenpå æggene og lade dem stege med. Når omeletten er ved at være der, skal du vippe den resterende del af omletten over fyldet, så du lukker den. Dermed bliver omeletten ikke tør, men moist på den gode måde. Server ovenpå et stykke rugbrød. Går virkelig godt til en kop kaffe og en avis.

Velbekomme!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start