20.9.11

Mandag = pasta

Der er noget med mandag, som påkalder blød og mild mad. Ikke for meget modspil, men ren nydelse og varme.



Fik serveret ravioli med fyld af trøffel vendt i frisk spinat og en klat cremefraiche. Trøffelfyldet var perfekt afstemt. Ikke for voldsomt i smagen, da trøffelaromaen efter min mening nemt kan tage overhånd og blive kvalmende. Retten var virkelig god, så prøv selv næste mandag. Den er hurtigt lavet og kræver ikke mange råvarer.

Indkøb:
Ravioli med trøffelfyld (Kan købes i Irma)
Frisk spinat
Olivenolie
Hvidløg
Løg eller forårsløg (alt efter hvad du ligger inde med )
Cremefrache
Citron.

Sådan gør du:
Hak hvidløget og blancher det på panden i den varme olie. Må ikke tage farve. Tilsæt derefter det finthakkede løg eller forårslåg. Tilsæt spinaten. Når den er faldet ned og er blevet godt vendt i olien med løgene, tilsæt da en stor klat cremefraiche. Vigtigt at du ikke har fuld blus på kogepladen. Cremefraichen skal nemlig ikke fordampe, men lægge sig om raviolierne, som du nu tilsætter. Vend spinaten og cremefraichen forsigtigt om de bløde pakker. Husk at smage til med salt, peber og citron.

Server med et stykke brød eller en grøn salat.

Velbekomme!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start