8.8.11

K for kantarel

Når Irma sætter kantareller på forsiden af deres katalog, så virker det! I hvert fald for mig! Benyttede fluks søndagsåbent til at fylde kurven med de delikate svampe, pasta og ruccula. Og rigeligt med fløde.



Sæt et stor gryde med vand over. (Husk salt når det koger).
Hak et løg og 2 fed hvidløg fint.
Rengør kantarellerne med en skarp kniv. Undlad at skylle dem under vand.
Skyl ruccula og hak det.

Smelt smør og olivenolie på panden med løg og hvidløg.
Fordel svampene ud over panden og sørg for at de ikke ligger ovenpå hinanden.
Kast et godt skvæt hvidvin over og lad det brænde af.
Hæld halvdelen af den kvarte piskefløde over og lad det koge op.
Tilsæt salt og peber.
Når pastaen er klar, tilsættes resten af fløden sammen med hakket frisk rosmarin.
Hæld vandet fra pastaen og hæld derefter kantarellerne over pastaen.
Vend pastaen og giv det, det endelige knips salt og peber.

Server i varme pastaskåle og husk at drysse rucculaen over, inden retten kommer på bordet.
Der må meget gerne stå en parmasan med parmasanhøvl klar, hvorefter mængder kan påføres efter behov!



Velbekomme!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start