Æblemos, flødeskum og et par makroner
Pludselig gik der lidt søndag i den og da jeg opdagede at køkkenskuffen både indeholdt makroner, mandler og hvid chokolade (rester fra blondien) var der ingen vej uden om en æbletrifli.
Sådan gør du: (Nok til fire personer)
Skræl 5 æbler og skær dem i både. Smid dem i en kasserolle med 2 spsk vand og lade dem koge ved lavt blus med låg på. Hak imellemtiden en håndfuld mandler og lidt chokolade.(Mørk, lys eller hvid - hvad du har eller har lyst til). Kvas 12 makroner og lav en portion flødeskum.
Når æblerne er møre maser du dem med en gaffel og blader mosen med vaniljen fra en halv vaniljestang og en anelse sukker. Når æblemosen er kølet af, kan du lave din trifler. Find 4 høje glas og start med en klat flødeskum i bunden af glasset. Herefter bygger du triflien op ved at skifte mellem makroner, mos, mandler, chokolade og flødeskum. En kop sort kaffe matcher æbletriflien fortrinligt.
Velbekomme!
Etiketter: Desserter
0 kommentarer:
Send en kommentar
Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]
<< Start