20.9.11

Spaghetti alla Brødrene Price

Så kom den til at stå på pasta igen. Jeg sad fornylig og kiggede i "Spise med Price" og blev enig med mig selv om, at det var al for lang tiden at jeg havde lavet Spaghetti alla putanesca. Uden sammenligning overhovedet, at middaggæsterne bestod af tre piger!

Retten er meget hurtig lavet med brug af en stavblender, idet oliven, ansjoser, kapers og hvidløg skal hakkes fint og ifølge opskirften hver for sig.Lavede derudover lidt "Imens vi venter på maden snacks" af bruchetta med henholdsvis tomat, basilikum, olie og hvidløg og gedeost med hvidløg.

Ingredienser til Spagehtti alla putanesca:
Olie
Hvidløg
Ansjoser
Kapers
Sorte oliven uden sten
Tørret chili (peperocini)
1 dåse flåede tomater
Persille (hakket)
Revet citronskal
Salt og peber.

Sådan gør du:
Brug stavblenderen til at hakke henholdsvis hvidløg, kapers, oliven og ansjoser. Varm olien i en sautérpande og smid hvidløg og chili på. Må ikke blive brunt. Herefter tilsættes oliven, ansjoser og kapers. Efter ca. 10 minutter tilsætter du de flåede tomater. Smag herefter til med salt og peber. Kast den hakkede persille i panden sammen med den revede citronskal. Bland nu saucen med den kogte pasta.Server i stort fad eller skål. Drys gerne ekstra persille over og afslut med et par strøg parmasan.

Velbekomme!

Etiketter:

1 kommentarer:

Klokken 21. september 2011 kl. 09.04 , Blogger Rikke Villum sagde ...

Mmmmm... den bedste pastaret jeg længe har smagt :-)

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start