23.12.12

Julemad fra Meyers Deli

Som anbefaling kommer dette indlæg nok en smule sent denne jul, men julefrokosten fra Meyers Deli var altså først bestilt til i går, da juleferien der skulle fejres med madklubsveninderne. Betragt derfor dette indslag som en varm anbefaling til næste år, for Meyers julefrokost er virkelig, virkelig god!Julefrokostpakken 2012 består af 5 retter som koster 195 kroner. Første ret var en lille sildebid med noget syrnet fløde til. Den helt rette opvarmning, og helt som den skulle være med løgringe, asier og kapers.Derefter stod den på lakserilette med sprødstegt brød til. Også dejligt - smagfuldt og blidt for tunge og gane. De store stykker rødbeder og dildkviste gav både farve og god smag.

Herefter kastede vi os over det konfiterede andelår med grønkålssalat til og kartofler. Her var kombinationen af fed and og sund, knasende kål lige i øjet. Kartoflerne havde en god eftersmag.


Sidste varme ret inden ris á la manden, var stegt medister med rødkål og grov sennepssauce. UHM! Medisteren var kødfuld, smagfuld og velstegt og den varmede rødkål var tilpas smagt til med kanel. (Det kan ofte kamme over, men ikke her).

Ris á la manden var det perfekte punktum. Konsistensen var godt nok noget bastant, men det gjorde ikke noget forkert for smagen. Kirsebærsaucen var med knuste bær, hvilket i min verden er den helt rette måde at servere kirsebærsauce på. Smagen er kirsebær er altid god, men jeg har aldrig været vild med at tygge i bærerne. Det bedste af det hele var dog æsken med mandelstykker, som skulle sprinkles ud over både sauce og grød.

Jeg giver hermed Meyers julefrokost 2012 min bedste anbefaling og takker for den gode mad! (Og håber at julefrokostpakken bliver lige så god næste år!).

Velbekomme og glædelig jul, folkens!

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start