25.1.12

GRØD på Jægersborggade

Havde tid til en sen morgenmad igår og lagde derfor vejen for GRØD på Jægersborggade på Nørrebro, hvor jeg indtog en portion spelt - emmergrød.Grød - en dansk nationalret
Det lille grødsalg gør ikke meget væsen af sig, men er du først kommet indenfor åbner der sig en ny verden af grødmuligheder. Her kan du smage den klassiske havregrød i flere udgaver, eller bestille en portion frokost- eller dessertgrød. Med tanke på, at grød blot for 100 år siden var hovedbestandelen i den danske befolknings hverdagsmad, er GRØD både et cadeau til tidligere tiders kostvaner, men også et glimrende bevis på at historien often gentager sig selv. Min portion spelt - emmergrød med kanelbagte æbler, skyr og græskarkerner smagte simpelthent skønt! Normalt er jeg slet ikke så eventyrlysten, når det kommer til flerstrengede kombinationer af morgenmad, men GRØD formår at servere en portion som både mætter, smager og gør godt for øjnene. Og til en samlet pris på 50 kr. for en portion grød og en sort kop kaffe, så er selv din bankdame glad.

Luksuriøs hverdag
GRØD er ikke et sted du sidder flere timer med veninderne, for det er der hver plads eller grund til. GRØD er det lille luksuriøse hverdagsvalg hvis du har mulighed for det på vej til arbejde. Så drop en gang imellem din latte to go og læg vejen for Jægersborggade 50 istedet - du bliver ikke skuffet!


Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start