12.9.12

Pasta med ost og smør

Ok - denne ret er ikke den mest slankende og er derfor et skridt i den helt forkerte retning med tanke på de der feriekilo, som skal tabes igen. Men jeg kunne slet ikke dy mig for at lave den efter at have set den i David Fischers skønne kogebog: "hos Fischer - italiensk mad i danske gryder".Hvis du dropper enhver tanke om dessert og serverer pasten med en grøn salat til kommer du samvittighedsmæssigt nogenlunde i mål. ( Og lover at cykle til og fra arbejde næste dag!).

Ingredienser: (4. personer)
500 gr. pasta (lange)
50 gr. smør
1/2 dl. kogevand fra pastaen
100 gr. revet parmasan
100 gr. revet pecorino
Masser friskkværnet peber
Salt.

Sådan gør du:
Sæt vand over til pastaen og kog det. Smelt smørret på en pande ved lav varme. Må ikke brænde på. Tilføj frisk peber til smørret. Riv de to oste fint og sæt det til side. (Må gerne blandes sammen). Når pastaen er kogt tages 1/2 dl. kogevand fra. Sigt pastaen fri for vand og kom det tilbage i pastagryden. Tilføj det smeltede smør, de 200 gr. revet ost, kogevandet og en masse peber.

Låg låg på gryden og ryst gryden så meget du kan til hele blandingen er mikset godt sammen. Server med det samme på forvarmede tallerkener. Tilføj en ekstra omgang salt og peber. Husk den grønne salat!

Køb kogebogen her: http://www.saxo.com/dk/hos-fischer_david-oliver-fischer_hardback_9788756796446

PS: David Fischer er manden bag Hos Fischer på Victor Borges Plads Østerbro, som serverer de skønneste pastaretter. Helt klart et besøg værd næste du spiser ude.

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Klokken 12. september 2012 kl. 17.42 , Anonymous Anonym sagde ...

Mums, simpelt og snasket, lige som jeg kan lide det :D

 
Klokken 13. september 2012 kl. 19.53 , Blogger Miss Child sagde ...

Ihh, hvor det glæder mig at du kan lide hvad du ser. Prøv den - den smager simpelthen så godt!

KH Miss Child

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start