En sommermedister i svøb
Der er stadig gået sommer i den, men huskede dog at gribe kameraet, da denne lækkerbisken blev serveret i sidste uge. Den opstod som en restesag og sluttede som sejrherren af middagsbordet.
Da jeg ikke selv er ophavsmanden bag kreationen kommer jeg opskriften tættest ved denne forklaring.
Sådan gør du:
Steg en medisterpølse ved medium varme på panden. Skræl skiver af en courgette med en høstehøvl og læg dem i en eddike/hyldeblomstlage. (Den opskrift vender jeg lige tilbage med efter ferien).
Når medisteren er færdigstegt skæres den i mundrette bidder. Indpak stykkerne i hver deres courgetteskive og top af Dijonnaisedressing, citron, salt, peber og et drys purløg.
Kombinationen af kød, sur/sød biddet fra courgetten og det lille sennepsindspark er helt formidabelt! En anden version, som også viste sig at være en vinder var små, stegte chorizopølser, som også blev pakket enkeltvis ind i et stykke courgette. Kan kun sige: prøv det!
0 kommentarer:
Send en kommentar
Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]
<< Start