Frokostomelet
Jeg er temmelig tosset med omeletter, og jeg kan spise dem med lige stor nydelse både til morgenmad, frokost og aftensmad. Det kan være i dansk udgave, med franske undertoner eller med et thaitvist. Det hele afhænger af de krydderier og urter, som køkkenet ligger inde med.
Har to store potter basillikum stående i køkkenvinduet pt. og derfor blev dagens frokostomelet altså med basillikum og tabasco.
Ingredienser: (Omelet til 1 person)
3 æg
En håndfuld mozzarella
En håndfuld basillikum
Salt og peber
Tasbasco
Lidt smør
En skive ristet rugbrød
Sådan gør du:
Slå de 3 æg ud og pisk dem godt sammen med en håndfuld mozzarella og basillikumbladene. Tilføj salt, peber og tabasco efter smag og smid hele blandingen på en opvarmet pande, der har fået tilføjet en tsk. smør.
Steg omeletten ved medium varme. Fold den halvvejs og lad den stege færdig i foldet udgave. Rist et stykke rugbrød og spis straks.
Velbekomme!
0 kommentarer:
Send en kommentar
Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]
<< Start