2.3.12

Et fredagstip: start weekenden i Torvehallerne

Der er noget ved fredag, som signalerer et uendeligt antal af muligheder. Skal weekeden startes med en fredagsøl, en middagsinviation der kræver indkøb og madlavning, take away eller en lille hyggelig bid og et glas vino inden vi beslutter os?!

Sidstnævnte er så absolut en mulighed i Torvehallerne i København. Stedet jeg nu elsker at hade en lille smule, fordi selve ideén on Torvehallerne er så god og rigtigt, men som i praksis ikke helt fremstår så gennemtænkt.Mulighederne for en bid er mange i de to haller. Jeg valgte en fredag for et stykke tid siden at sætte en veninde i stævne på Petit Pate som både kan slukke øl og vintrang. Desværre var deres steaksandwich ikke mulig at sætte tænderne i den dag, idet deres blus var gået i stykker, så valget faldt i stedet på deres tapasfad som går glimrende til deling.

Råvarerne var der intet galt med, men selve kombinationen var temmelig kedelig. Osten var decideret smagsløs og de forskellige skiver af diverse kød frembød ikke mange smagsvarianter. Brødet var dog smagfuldt, blødt og lige som det skulle være.Petit Pates bedste feature var unden tvivl stemningen, og muligheden af at det kan lade sig gøre i lille KBH at få lidt Barcelona fornemmelser en fredag eftermiddag. Men så er vi også tilbage til hvor tankerækken startede: Torvehallerne og deres indhold er en super god idé, men ikke altid lige smukt udført.

Jeg er dog på ingen måde færdig med at fejre fredag i Torvehallerne - næste gang går destinationen bare ikke til Petit Pate. Madmæssigt er det simpelthen for kedeligt. Selvom deres ølglas er små og meget fine og helt som i Barcelona. Jeg sætter næste gang snuden direkte mod Tapa del Toro og vælter mig pintxos og kølig cava.

God fredag!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start