27.10.11

And er det nye kylling, del 2

At have en hel and i køkkenet gav mulighed for flere retter. Udover marinerede andebryster med æbler, gulerødder og grøn salat fik min madmakker og jeg fremtryllet en omgang Peking Duck.



Efter at have skåret brysterne af anden, valgte vi at partere resten og stegen det i et fad i ovnen netop med henblik på at pille kødet og bruget det til Peking Duck. Vil gerne indrømme, at kødet blev en smule tørt overpå den lettere hårdhåndede behandling. Det plukkede kød havde nok haft de ypperligste betingelser, hvis vi havde stegt hele anden i ovnen og derefter pillet hele skroget. Et sammenlignende studie jeg snarest må afprøve.



Retten gik dog op i en højere enhed så snart agurk og forårsløg var snittet og Peking Duck Saucen (Hoissin Sauce kan også sagtens bruges) var sat på bordet. Vær iøvrigt opmærksom på, at agurk og gulerødder skal skæres på langs for at få lægge sig korrekt i rullen.



En kold øl eller Ginger Beer kræves til - Velbekomme!

Etiketter:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start