20.4.12

Hurra for Torvehallerne, Fougaz og tun

Har haft al for travlt til mad og blog, men det stopper hermed. Har fejret fredagen, det tøvende solskinsvejr og tilbagekomsten til madskriveriet med en smuttur i Torvehallerne.

Mødte min mindst lige så madelskende veninde og spiste mig glad gennem tre pintox hos Fougaz og drak et glimrende glas vino til. Hun satte en yderst lokkende tallerken sortfodssvin med brød og pesto til livs, og vi sluttede begge den improviserede frokst af med en kaffe. Den virkelig flinke tjener satte mellem maden og kaffen en lille servering is med friske hindbær frem til hver af os på husets regning. Blot fordi de lige var blevet leveret, og fordi han kunne. Fantastisk service og hvilken sommersmag!



På en lille sky af madenthusiasme og god betjening svævede jeg forbi fiskeboderne, hvor en ordentlig tunbøf kom med mig hjem. Hos grønthandleren blev det til en bakke nye kartofler og et bundt grønne asparges. Kan afsløres at tunbøffen skal deles i to og akkompagnieres, udover det grønne, af en dressing proppet med frisk koriander.

Glædelig fredag og velbekomme!

     

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start