28.4.12

Forårsfornemmelser hos Meyers

Forårsfornemmelser er ganske dejligt, men kan også være en ganske bekostelig affære. Især når det rammer en midt på Gl. Kongevej i Meyers Deli.

Her er der nemlig, udover virkelig gode flæskestegssandwich, et rigt udvalg af lækker chokolade, lakrids, juicer og fancy mel- og kornprodukter. Nu er jeg jo ikke kendt som nogen ørn ud i brødbagning, så jeg lod forårsfornemmelserne sværme omkring chokoladeafdelingen.

Gik all in og købte hvid valrohna chokolade, mandler med passionsfrugt fra Summerbird (uhm), lakridspulver fra Johan Bülow og fransk nougat. Førstnævnte blev brugt til en portion blondie, som jeg tidligere har omtalt her på bloggen. Må være ærlig og indrømme, at købte af denne chokolade var en test af hvorvidt virkelig dyr chokolade gør en forskel i en kage. Til det kan jeg kun sige: JA! Blondien var god første gang, men nu var den uovertruffen! Og en hvid chokoladekage med revet appelsinskal skriger da på forår!

Så kom igang, bag en lys kage med dyr chokolade og gør en du holder rigtig kalorieglad!

Etiketter: ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start