21.12.11

Julemiddag med det hele

Når man nu selv har alt for travlt til at lave mad og derfor har hamrende dårlig samvittighed overfor sin sultende madblog, så er det jo godt, at gode venner kan træde til.

Var til julemiddag i går, hvor der blev kælet både for vores æstetik og vores smagsløg. Smovsede i flæskesteg med übersprød svær, bagte æbler med peberrod, skøn appelsinsalat og kartofler vendt i røget mørbrad og paradisæbler.

Øllen var juleudgaven fra Carlsberg og til den hjemmelavede chokolade med lakridssmag blev der serveret kaffe og portvin. Jeg gik glad og mæt i seng. Tak for mad!

PS: Uden at afsløre værtsparrets køkkenhemmeligheder kan jeg fortælle, at opskrifterne stammer fra Irmas madkatalog og deres små madkort som findes ved indgangen/udgangen i de fleste Irmabutikker. God jagt!


                                                                               

1 kommentarer:

Klokken 22. december 2011 kl. 10.29 , Anonymous Anonym sagde ...

Hej,
Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://detbedsteemne.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

Vänlig hälsning,
Pauline Torres
pauline@hittarecept.se

 

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start