30.11.11

En lille pose af himlen

Fisk er godt og fisk i pakke er endnu bedre. Fik komponeret den mest frydefulde fiskepakke med mørksej, citronskiver, tomat, gulerod, hvidvin, løg, estragon, chili og hvidløg. Og det bedste var næsten at vi havde det hele i køleskabet i forvejen. Altså på nær fisken. Den var indkøbt til formålet. Restemad forklædt som fantasifuldt førstevalg.

Fisk i pakke er ikke på grund af nært forestående december måned, men fordi det holder på smag og væde og damper både fisk og grøntsager. Samtidig gør det madlavningen meget enkel - du skal blot pakke pakken og sætte den i oven ved 200 grader i cirka 15-20 minutter.Sådan gør du: 
Tag et stort stykke staniol og bred det ud på køkkenbordet. Skær gulerødder julienne og hak tomaterne i tern. Lad gulerødderne danne en bund på midten af staniolstykket og læg tomater og stykket med fisk oven på. Pynt med finthakket løg, skiver af citron, estragon, salt og peber. Pynt tilsidst med finthakket chili og luk staniolpakken nænsomt over fisken.Sæt pakken ind i den varme ovn og lad den stå i 15-20 minutter. Tiden varierer alt efter fiskens størrelse. Hvis du beregner omkring 150 gram fisk per person og supplerer med kartofler og en frisk bomkål/brocholi salat så bliver alle omkring bordet mætte.

Velbekomme! 

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start